Zoeken

Rent4your-event

DJ ElecToroloco
foto_jimi2.
DJ
DJ ElecToroloco

Met +10 jaar ervaring biedt ElecToroLoco een muziek ervaring met respect voor alle stijlen en aandacht voor compositie. Met een eclectische aanpak van mixen tracht de DJ zijn dansvloer steeds te vullen met een gevarieerd publiek. "Geen lied is te gek, geen stijl te onbekend en het feest staat centraal." Met deze filosofie kan ElecToroLoco elk evenement omtoveren in een reis doorheen generaties van klassiekers, 'verborgen juwelen' en hedendaagse hits. 

Bij ons is de klant koning: hij/zij kiest de genres, brengt eventueel individuele nummers aan en heeft inspraak in de manier van mixen. De totaalervaring staat bij ons voorop! 

ElecToroLoco is een project van Jimi C, een jonge DJ uit Antwerpen. Met passages op Tomorrowland, Schoolrock, talloze scouts- en privé feesten heeft hij een gevarieerd doelpubliek in de vingers en ervaring met grote en kleine dansvloeren. Met een passie voor House, Electroswing, New Wave, Funk en alles wat dansbaar is, heeft hij een stevige basis om op te bouwen aan uw volgende evenement. 

In samenwerking met Rent4your-event wordt er steeds gezorgd voor top-materiaal en een persoonlijke service voor alle benodigdheden. Op die manier heeft u 1 contactpersoon die alles regelt van a tot z. 

Boeken kan je voor alle feesten waaronder: trouwfeesten, communiefeesten, verjaardagen, house-warmings, algemene party's, festivals, bedrijfsevenementen,... Sets met één of een beperkt aantal genres is geen enkel probleem. Vanaf 60 minuten tot 24 uur arrangementen mogelijk. Boeken met voorkeur 60 dagen op voorhand, maar alles is bespreekbaar naargelang beschikbaarheid. Regio: Vlaanderen, Brussel en Zuid-Nederland; andere regio's mogelijk in onderling overleg. 

Beluister zeker eens een mix op

live act 1 ElecToroloco

live act 2 ElecToroloco

  • Geen datum huur/locatie van toepassing. Optie moet niet aangeduid worden.
Vanaf € 250.00

Selecteer de datum huur en de locatie