Zoeken

Rent4your-event

Ledbox
ledbox_2. ledbox_3. ledbox_4. ledbox_5.
Beeld, Beeld-Ledbox
Ledbox

De ledbox is opgebouwd uit modulaire ledschermen van zeer hoge kwaliteit (p4.81), te gebruiken voor allerhande evenementen. Door hun lage pitch geven de ledschermen vanop een korte afstand een zeer mooi en kwalitatief beeld. Op deze ledschermen kunnen zowel foto’s, filmpjes als logo’s worden afgespeeld. Verder zijn ze zeer geschikt voor buitengebruik en plaatsen waar zeer veel lichtinval is. Dankzij hun hoge lichtopbrengst kunnen ze in volle zon worden opgesteld en tegelijkertijd mooi beeld weergeven. 

De ledboxen zijn afgewerkt met ledverlichting en zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De ledverlichting kan in alle kleuren worden ingesteld, dit maakt het makkelijk om ze voor elk concept/brand/feest te personaliseren. Dit is zeer handig voor eventbranding en allerhande soorten eventdesign. Onze Ledboxen zijn beschikbaar in twee verschillende maten en kunnen op de grond of op een verhoog worden geplaatst.

De vermelde prijs is voor de kleine box (100cm x 200cm). De huurprijs voor de grote box (150cm x 250cm) is 750 euro.

Indien u de ledbox wenst te huren, mag u de dichtstbijzijnde locatie aanduiden. Uw gegevens worden dan bezorgd aan de verantwoordelijke van deze locatie.

Vanaf € 500.00 Per gebruik

Selecteer de datum huur en de locatie